perjantai 5. joulukuuta 2014

Viikon välitilinpäätös

On kulunut viikko, kun piipahdin TV-ohjelmassa:”Vaalien välissä:pätkähallituksen kuntotesti”. Tuo eräänlainen “kaapista ulostulo”- on herättänyt kohtuullisesti keskustelua työttömyyden tilasta Suomessa.


Tarinani alkuperäinen julkaisu:
on kerännyt liki 4000 lukukertaa ja mukavan määrän FB-jakoja(tätä kirjoitettaessa 666…).
Esiintyminen antoi kaivattua itseluottamusta ja positiivinen palaute rohkeudestani kannusti minua aloittamaan oman blogin, joka on myöskin kerännyt mukavan määrän lukukertoja(liki 500), siitä huolimatta, etten ole kerennyt sitä vielä oikein missään mainostamaan.


Lisääntyneen itsevarmuuden myötä olen saanut postitettua aivan käsittämättömän määrän avoimia hakemuksia, sekä olen myös hakenut laajemmin avoimia paikkoja. Jos joku rekrystä vastaava henkilö sattuu lukemaan tätä niin pahoittelen sitä, että olen hakenut ilmoittamaanne paikkaan täysin tietoisena siitä etten voi mitenkään täyttää kaikkia vaatimuksianne. Olen nopea oppimaan ja liidän itseluottamuksen aallonharjalla (toistaiseksi) niin rohkenen pyrkiä laajasti erilaisiin tehtäviin, jossa tiedän voivani kasvaa ammattilaiseksi ajan kanssa.


Toisaalta olen yllättynyt siitä, miten nopeasti puheenaiheet vaihtuvat julkisuudessa. Olin siinä harhaluulossa, että työllisyys- aiheena olisi pysynyr pinnalla pidempään kuin muutaman päivän. Toisaalta, pidän työskentelemisestä kulisseissa niin paljon, että olen todella tyytyväinen ettei enempää tarvitse olla näkyvillä. 

Olihan tämä jo toinen kerta kun pääsen televisioon. Ensimmäisellä kerralla pääsin Nelosen uutisiin kertomaan ammattikoulu-lukiosta, sillä olinhan ensimmäisiä valmistuneita kyseisestä koulutuskokeilusta vuonna 1998.


Onko julkisuus auttanut minua työllistymisessä? Ei toistaiseksi, tosin en sitä odottanutkaan. Varsinaista nytkähdystä eteenpäin elämässä en voi väittää tapahtuneen, mutta lisääntyneen itseluottamukseni ansiosta olen saanut hetken taas tuntea olevani elossa eikä työttömyyden valoa nielevä varjo pimennä päivääni. 

Tästä haluan kiittää:


Jakke Mäkelää, kuka tarjosi mahdollisuuden julkisuuteen. http://www.zygomatica.com/purpose/jakke-makela/


Matti Virtasta, Ylen tuottajaa ohjelmassa Vaalien välissä


Liisa Härmälä-Heiskasta, jutun tehnyttä erittäin ammattitaitoista toimittajaa.


Jutun ammattitaitoista kuvaajaa, kenen nimeä en muista, anteeksi!


Kiitos kuuluu myös lukijoilleni ja kaikille palautetta antaneille.


Ja lopuksi haluan kiittää puolisoani, joka on ollut tukenani kaikki nämä vuodet, niin hyvät kuin huonot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti